Colacei cu susan - Retete Culinare

Colacei cu susan


Iti trebuie:
  • 750 g faina
  • 1 cub de drojdie
  • 100 g zahar
  • 1 lingurita sare
  • 4 galbenusuri
  • 300 ml lapte
  • 50 g unt
  • 2 linguri susan
  • 1 esenta de vanilie
Pregatesti asa:
  1. Faci o maia din 50 ml lapte, drojdie, doua linguri de faina, doua lingurite de zahar si lasi la crescut 15 minute.
  2. Peste faina adaugi 3 galbenusuri, sarea si apoi tornia maiaua crescuta.
  3. Incepi sa framanti, adaugand treptat laptele caldut in care ai topit zaharul si ai pus esenta de vanilie.
  4. Adaugi untul topit si framanti pana nu se mai lipeste aluatul de vas.
  5. Il lasi la crescut o ora, intr-un loc mai cald.
  6. Dupa ce a crescut, imparti aluatul in cinci bucati, din care faci suluri de 20 de cm lungime.
  7. Modelezi colaceii.
  8. Ungi colaceii cu galbenus, presari susan si ii dai la cuptor pentru 45 de minute.
  9. Dupa 10 minute, scoti ouale si ii coci in continuare.
  10. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Colacei cu susan "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Colacei cu susan - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.