Chec cu carne afumata - Retete Culinare

Chec cu carne afumata


Iti trebuie:
  • 2 cepe
  • 100 g unt
  • 400 g carne afumata
  • 8 chifle de o zi
  • 200 g spanac proaspat
  • 200 ml lapte
  • 1 varf cutit nucsoara
  • 4 oua
  • 200 g bacon
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Cureti ceapa, o speli si o tai amrunt.
  2. Carnea afumata o tai cubulete si o calesti impreuna cu ceapa in unt incins cateva minute.
  3. Dai deoparte sa se raceasca.
  4. Tai chiflele felii si apoi cuburi, le pui intr-un castron, adaugi frunzele de spanac spalate si scurse si laptele.
  5. Condimentezi cu nucsoara, sare si adaugi galbenusurile.
  6. Albusurile le bati spuma cu un praf de sare.
  7. Adaugi carnea si ceapa calite.
  8. Tai feliile de bacon foarte subtiri si imbraci cu ele o tava de cozonac.
  9. Pune compozitia in tava si netezeste.
  10. Acopera toata suprafata cu feliile de bacon care sunt in afara tavii.
  11. Asaza tava in cuptorul preincalzit si coace timp de 45 de minute, la foc potrivit.
  12. O tai felii cand se raceste.
  13. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec cu carne afumata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec cu carne afumata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.