Pasca delicioasa cu ciocolata - Retete Culinare

Pasca delicioasa cu ciocolata


Pentru aluat iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri zahar pudra
  • 100 g margarina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita zeama de lamaie
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 700 g branza de vaci bine scrusa
  • 1 pahar smantana
  • 5 linguri zahar pudra
  • 5 oua
  • 1 lingura amidon alimentar
  • 100 g ciocolata de menaj
  • 2 linguri gris.
Pregatesti asa:
  1. Mixezi margarina cu zaharul pudra si galbenusurile pana devin o compozitie cremoasa.
  2. Adaugi faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie si framanti bine, pana se formeaza un aluat omogen si elastic.
  3. II lasi 20 de minute sa se odihneasca.
  4. Intre timp, amesteci  branza de vaci cu zaharul pudra, ouale adaugate pe rand si smantana.
  5. La sfarsit, adaugi amidonul, putin cate putin, pana cand compozitia este suficient de groasa.
  6. Intinzi aluatul si-l asezi intr-o forma rotunda de pasca, imbracand si peretii, presari grisul, apoi torni compozitia.
  7. Deasupra razi ciocolata si introduci tava in cuptorul bine incins.
  8. La inceput, lasi focul mare pentru aproximativ 10 minute, apoi il dai mai mic, pana cand este coapta pasca.
  9. Faci proba cu scobitoarea.
  10. Scoti din forma cand s-a racit complet.
  11. Pofta buna!
Pasca delicioasa cu ciocolata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasca delicioasa cu ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pasca delicioasa cu ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.