Pasca delicioasa cu stafide si migdale - Retete Culinare

Pasca delicioasa cu stafide si migdale


Pentru blat iti trebuie:
  • 250 g biscuiti fragezi
  • 100 g unt
  • 4 linguri zahar
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 500 g branza de vaci cremoasa
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar pudra
  • 150 g stafide
  • 2 linguri zeama de portocale
Pentru decor iti trebuie:
  • 50 g ciocolata cu lapte
  • 150 g migdale feliate
Pregatesti asa:
  1. Zdrobesti biscuitii, ii amesteci intr-un castron, cu untul moale si zaharul pana se formeaza un aluat dens.
  2. Daca este nevoie, poti sa mai adaugi 1-2 biscuiti.
  3. Asezi biscuitii pe fundul unei tavi rotunde unse, cu peretii detasabili, si o lasi la rece pana pregatesti umplutura.
  4. Freci galbenusurile cu zaharul, adaugi branza, stafidele si amesteci bine, apoi aromatizezi cu zeama de portocale.
  5. Incorporezi albusul, batut spuma tare.
  6. Torni compozitia in forma si o introduci la cuptor, la foc potrivit, pentru 45 de minute.
  7. O lasi sa se raceasca total in forma, o scoti si o decorezi cu ciocolata topita si cu fulgi de migdale.
  8. Pofta buna!
Pasca delicioasa cu stafide si migdale


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasca delicioasa cu stafide si migdale "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pasca delicioasa cu stafide si migdale - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.