Prajitura cu pere si glazura de ciocolata alba - Retete Culinare

Prajitura cu pere si glazura de ciocolata alba


Pentru aluat iti trebuie:
  • 250 g margarina
  • 4 oua
  • 170 g zahar pudra
  • 300 g faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 150 ml lapte
  • 2 linguri cacao
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 300 g pere din compot
  • 300 ml lapte
  • 1 pachet budinca de vanilie
  • 200 g unt
  • 200 g crema de branza
  • 100 g zahar
Pregatesti asa:
  1. Pentru aluat tai margarina bucati, o pui intr-un vas, o lasi sa se inmoaie la temperatura camerei, dupa care adaugi galbenusurile, zaharul si mixezi bine.
  2. Pui faina cernuta cu praful de copt si amesteci.
  3. Incorporezi albusurile batute spuma alternativ cu laptele adaugat treptat.
  4. Imparti aluatul in doua, iar o parte o amesteci cu cacaoa.
  5. Torni mai intai aluatul alb intr-o tava unsa si tapetata dupa care pui aluatul maro si netezesti.
  6. Asezi perele scurse si taiate bucati peste aluatul maro, apasand usor.
  7. Coci in cuptorul preincalzit pentru 40 de minute, la foc potrivit, dupa care lasi sa se raceasca.
  8. Fierbi laptele amestecat cu zaharul si praful de budinca pana se ingroasa, pe foc mic, dupa care il lasi sa se raceasca, amestecand constant.
  9. Adaugi untul moale, crema de branza si mixezi totul foarte bine.
  10. Asezi crema peste blatul racit si dai la frigider ca sa se intareasca.
  11. Decorezi prajitura cu glazura si o servesti.
  12. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu pere si glazura de ciocolata alba "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Prajitura cu pere si glazura de ciocolata alba - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.