Cuibulete cu ciocolata alba si migdale - Retete Culinare

Cuibulete cu ciocolata alba si migdale


Iti trebuie:
  • 200 g ciocolata alba
  • 50 ml frisca lichida
  • 80 g unt
  • 50 g migdale
  • 1 lingura rom
  • 100 g biscuiti
Pentru decor iti trebuie:
  • 200 g fulgi de migdale
Pentru glazura iti trebuie:
  • 150 g zahar pudra
  • 2 albusuri
  • 1 lingura zeama de lamaie
Pregatesti asa:
  1. Topesti ciocolata la bain marie, adaugi frisca si freci.
  2. Oparesti migdalele, le cojesti si le asezi pe un gratar, dupa care le tai marunt.
  3. Amesteci untul la temperatura camerei cu romul, migdalele si ciocolata cu frisca.
  4. Freci pana obtii o spuma fina.
  5. Faramitezi biscuitii si ii incorporezi in spuma.
  6. Formezi bile mai mari, le tavalesti prin fulgii de migdale si le lasi la frigider 2-3 ore.
  7. Le tai pe jumatate si apoi le pui in cosulete de hartie, cu partea taiata in sus.
  8. Bati albusurile cu zaharul si zeama de lamaie ca pentru bezea.
  9. Cu 3/4 din cantitate, ungi suprafata „cuiburilor".
  10. Lasi la rece cateva ore.
  11. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cuibulete cu ciocolata alba si migdale "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cuibulete cu ciocolata alba si migdale - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.