Briose cu cacao - Retete Culinare

Briose cu cacao


Iti trebuie:
  • 250 g faina
  • 150 g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 200 ml lapte
  • 1 lingura cacao
  • 1 ou
  • 100 g unt
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • coaja rasa de la o portocala
Pentru decor iti trebuie:
  • 120 g migdale crude
  • 125 g zahar pudra
  • 3 picaturi esenta de migdale
  • 1 albus
  • 1 lingurita zeama de lamaie
Pregatesti asa:
  1. Amesteci faina cu zaharul, praful de copt, cacaoa si sarea.
  2. In alt vas, amesteci laptele caldut cu untul topit, coaja de portocala, esenta de vanilie, oul si mixezi bine.
  3. Torni apoi amestecul de faina si amesteci usor, ca sa se omogenizeze.
  4. Torni compozitia in formele de briose unse.
  5. Nu le umpli, lasi cam un deget pana la gura formei
  6. Coci in cuptorul incins circa 30 de minute.
  7. Oparesti migdalele 10 minute, le treci prin apa rece, le cureti si le lasi in cuptorul incins 20 de minute.
  8. Dupa ce s-au racit, le macini fin, adaugi peste  ele zaharul, esenta de migdale, albusurile si zeama de lamaie.
  9. Freci pana obtii o pasta de consistenta plastelinei.
  10. Decorezi briosele cu pasta alba.
  11. Pofta buna!
Briose cu cacao

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Briose cu cacao "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Briose cu cacao - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.