Mancarica de gogonele - Retete Culinare

Mancarica de gogonele


Iti trebuie:
  • 1 kg gogonele
  • 2 cepe rosii
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 500 g malai
Pregatesti asa:
  1. Speli gogonelele si le toci cat mai marunt.
  2. Incingi uleiul intr-o tigaie mai adanca, adaugi gogonelele tocate si le calesti pana ce sunt bine patrunse si a scazut lichidul lasat de ele.
  3. Cand sunt gata, le lasi sa se racoreasca si adaugi ceapa fin tocata.
  4. Prepari o mamaliga din malai, sare si apa.
  5. Cand este gata, rastorn intr-o tava de aragaz unsa cu ulei si uniformizezi.
  6. Servesti salata cu mamaliga calduta, taiata cuburi. N
  7. Pofta buna!
Mancarica de gogonele

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de gogonele "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de gogonele - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.