Ciorbita delicioasa de fasole - Retete Culinare

Ciorbita delicioasa de fasole


Iti trebuie:
  • 500 g fasole boabe alba (pe care o pui de seara la inmuiat)
  • 4 litri de apa
  • 6 linguri de ulei
  • 4-5 morcovi
  • 3 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina telina
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 200 g taitei sau tascute
Pregatesti asa:
  1. Pui fasolea in apa fiarta, adaugi sare si o lasi sa fiarba.
  2. Cand e aproape fiarta, adaugi zarzavatul, o ceapa, sare si piper.
  3. Cand totul este fiert, strecori supa, iar zarzavatul il tai cubulete si-l adaugi in supa in care ai pus si taiteii.
  4. Adaugi si 2 linguri de ulei.
  5. Dai boabele de fasole prin masina de tocat sau le bagi in robot, iar pasta obtinuta o pui intr-o cratita cu fund gros in care ai pus la incins trei linguri de ulei si ai adaugat boiaua si usturoiul.
  6. Pui sare si piper dupa gust, iar celelalte 2 cepe le tai solzisori si le calesti in restul de ulei, fara sa isi schimbe culoarea, doar sa se inmoaie bine.
  7. Apoi adaugi putina boia peste supa, pui patrunjel tocat fin iar peste fasole, pui ceapa calita.
  8. Pofta buna!
Ciorbita delicioasa de fasole

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorbita delicioasa de fasole "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorbita delicioasa de fasole - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.