Tarte cu ciuperci de post - Retete Culinare

Tarte cu ciuperci de post


Iti trebuie:
  • 180 g faina
  • 150 g alune de pamant
  • 100 g margarinaa
  • 6 ciuperci
  • 4 linguri smantana vegetala
  • 400 g varza de Bruxelles
  • 3 morcovi
  • sare
  • piper
  • 50 g migdale
  • busuioc proaspat pentru ornare.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci faina, alunele de pamant macinate si margarina, pana obtii un aluat neted.
  2. Dai apoi aluatul la frigider timp de 30 de minute.
  3. lei varza de Bruxelles si o pui sa fiarba timp de 5 minute in apa sarata.
  4. Speli si cureti morcovii, iar apoi ii tai felii subtiri.
  5. Ii adaugi peste varza si mai lasi la fiert inca 3 minute.
  6. Apoi scoti legumele si le lasi la scurs si racit intr-o strecuratoare.
  7. In formele de copt pentru tarte, pui aluatul scos din frigider.
  8. Il presezi in forma si completezi cu legumele.
  9. lei ciupercile coapte in prealabil timp de 10 minute, le tai marunt si le amesteci cu smantana vegetala.
  10. Adaugi sare si putin piper.
  11. Torni amestecul peste legume, in formele de tarta, presari deasupra si cateva migdale, apoi le dai la cuptorul preincalzit.
  12. Le coci timp de 30 de minute.
  13. Servesti tartele cu feliute de morcovi, busuioc verde si ridichi.
  14. Pofta buna!
Tarte cu ciuperci de post

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarte cu ciuperci de post "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarte cu ciuperci de post - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.