Sarmalute de post - Retete Culinare

Sarmalute de post


Iti trebuie:
  • 1 varza murata
  • 4 cepe medii
  • 2 morcovi
  • 1 cana pasat
  • 1/2 cana orez
  • 200 g stafide
  • 1 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • boia
  • vegeta
Pregatesti asa:
  1. Tii varza 2 ore la desarat in apa rece.
  2. Tai ceapa si morcovii marunt, le calesti putin in ulei, iei tigaia de pe foc si presari putina boia.
  3. Speli bine pasatul in apa rece si il adaugi peste ceapa.
  4. Pui si orezul, speli stafidele si le pui peste compozitie.
  5. La sfarsit, condimentezi cu sare, piper si condiment vegetal.
  6. Impachetezi sarmalutele si le aranjezi in straturi in oala, apoi asezi printre ele bucatele de ardei.
  7. Daca iti place, poti pune ardeiul si in compozitie, taiat marunt.
  8. Adaugi apa peste sarmale si le pui la foc mic circa 2 ore.
  9. Pofta buna!
Sarmalute de post

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sarmalute de post "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sarmalute de post - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.