Tocanita de cartofi - Retete Culinare

Tocanita de cartofi


Iti trebuie:
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 4 rosii
  • suc de rosii sau pasta de tomate
  • 2 ardei grasi sau capia
  • 1 morcov
  • putina telina
  • marar si patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • 1 frunza de dafin
Pregatesti asa:
  1. Cureti ceapa, o speli, o tai marunt sau pestisori si o inabusi in putin ulei si apa fiarta pana devine sticloasa.
  2. Adaugi morcovul, telina si ardeiul taiate cubulete.
  3. Torni apa fierbinte si o lasi sa fiarba.
  4. Cand sunt aproape fierte, adaugi cartofii curatati, spalati si taiati cubulete.
  5. Cand sunt aproape fierti cartofii, adaugi rosiile taiate marunt, putin suc de rosii sau pasta de tomate.
  6. Potrivesti gustul de sare si de condimente.
  7. Cand a scazut suficient si sunt fierte legumele, adaugi verdeata tocata marunt si opresti focul.
  8. Pofta buna!
Tocanita de cartofi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de cartofi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de cartofi  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.