Iahnie delicioasa de post - Retete Culinare

Iahnie delicioasa de post


Iti trebuie:
  • 1 kg fasole uscata
  • 4 morcovi
  • 2 radacini de pastarnac
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 telina
  • 4 cepe
  • bulion
  • piper
  • vegeta
  • 4 foi de dafin
  • 1 capatana mare de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de telina.
Pregatesti asa:
  1. Iei fasolea, o speli si o pui la inmuiat de seara pana a doua zi.
  2. Apoi arunci apa in care a stat si pui fasolea la fiert.
  3. Cand s-a inverzit apa, o arunci si repeti operatiunea de 2 ori, de fiecare data punand apa fierbinte.
  4. Apoi lasi sa fiarba fasolea impreuna cu morcovii taiati cubulete, pastarnacul, telina, radacina de patrunjel, 6 cepe, sare, vegeta si foile de dafin.
  5. Dupa ce a fiert fasolea, o pasezi in blender, pana devine o pasta omogena.
  6. Intr-un vas emailat, pui 100 ml ulei, il lasi putin sa se infierbante, apoi adaugi usturoiul pisat, amesteci cu o lingura de lemn si adaugi 2-3 linguri  de apa.
  7. Apoi adaugi pasta de fasole, lasi sa dea cateva clocote.
  8. Iei de pe foc si adaugi verdeata tocata marunt si piperul dupa gust.
  9. Intr-o craticioara, pui 3-4 linguri de ulei in care calesti cele 4 cepe ramase, 1 lingurita zahar, 10 linguri bulion, 2 foi de dafin, piper si condiment vegetal.
  10. Iei un platou, pui pasta de fasole, o modelezi dupa forma platoului, iar in centru faci cu lingura o adancitura pentru a nu cadea sosul.
  11. Pofta buna!
Iahnie delicioasa de post

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Iahnie delicioasa de post "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Iahnie delicioasa de post" Iahnie delicioasa de post - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Laurentiu Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
Este fenomenala




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.