Ciuperci umplute la cuptor - Retete Culinare

Ciuperci umplute la cuptor


Iti trebuie:
  • 10 ciuperci cu palarie mare
  • 150 g orez
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • 100 g unt sau margarina
  • marar
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine ciupercile si desparti palariile de codite.
  2. Intr-un vas, pui putin unt, calesti ceapa taiata marunt, adaugi coditele taiate cubulete mici si, la urma, orezul spalat si uscat cu un servet  (pui servetul pe el si tamponezi, sa iei din apa).
  3. Calesti impreuna 2-3 minute, adaugi apoi apa, atat cat sa acopere orezul si fierbi acoperit la foc mic.
  4. Cand a scazut apa iar orezul s-a fiert, fara a se sfarama insa, adaugi sare si piper si dai deoparte.
  5. Din 2 oua faci o omleta si apoi o sfaramitezi in bucati mai mici.
  6. Cand totul s-a racit, amesteci omleta cu pilaful, adaugi mararul spalat si tocat marunt si, la urma, oul crud dupa ce a fost batut bine.
  7. Cu aceasta compozitie, umpli ciupercile si le pui intr-o forma unsa cu unt.
  8. Dai ciupercile la cuptor pentru 15 - 20 de minute, la foc mediu.
  9. Pofta buna!
Ciuperci umplute la cuptor


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci umplute la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciuperci umplute la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.