Clatite cu ciuperci si carne de pui - Retete Culinare

Clatite cu ciuperci si carne de pui


Pentru clatite iti trebuie:
  • 350 g faina
  • 250 - 300 ml lapte
  • 1 ou
  • verdeturi italiene
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 400 g ciuperci
  • 1 pulpa de pui
  • 3 morcovi
  • 2 cepe albe mici
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceasca orez
  • condimente pentru pui
  • salvie
  • verdeturi italiene
  • ulei de masline.
Pregatesti clatitele asa:
  1. Intr-un bol, pui faina, oul, verdeturile italiene, iar la sfarsit, adaugi laptele.
  2. Amesteci bine pana cand obtii o compozitie semilichida.
  3. Iei cate un polonic din compozitie si prajesti clatitele intr-o tigaie de teflon.
Pregatesti umplutura asa:
  1. In wok pui un pic de ulei de masline, apoi calesti ceapa si morcovul.
  2. Cureti ciupercile, le speli si le tai marunt, apoi le adaugi peste ceapa si morcov si le lasi la calit.
  3. Peste legume adaugi verdeturile italiene si salvia.
  4. Pulpa de pui o fierbi separat, apoi o tai bucatele mici si o adaugi peste legume cand acestea sunt calite.
  5. Peste pui, adaugi condimentele de pui si mai lasi totul cateva minute pe foc.
  6. Speli orezul si il fierbi in apa cu sare, apoi il adaugi compozitiei de ciuperci.
  7. Pui si parmezanul ras.
  8. Umpli fiecare cratita cu amestecul obtinut, le pui intr-o tava, presari peste ele putin parmezan si feliute mici de cascaval, apoi le dai la cuptor pentru cateva minute.
  9. Cand cascavalul devine putin rumen, scoti clatitele din cuptor.
  10. Poti servi clatitele reci sau calde.
  11. Pofta buna!
Clatite cu ciuperci si carne de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Clatite cu ciuperci si carne de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Clatite cu ciuperci si carne de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.