Omleta dobrogeana - Retete Culinare

Omleta dobrogeana


Iti trebuie:
  • 50 g malai (cat sa acopere in strat subtire fundul tigaii)
  • 4-5 linguri ulei floarea soarelui
  • 4 oua
  • 50 g cascaval afumat
  • 2 fire de ceapa verde
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Pui intr-o tigaie uleiul si il lasi sa se incinga.
  2. Presari malaiul in strat uniform pe toata suprafata tigaii si lasi pana ce malaiul incepe sa faca basici.
  3. In acel moment, torni in tigaie ouale batute cu un praf de sare, acoperi totul cu un capac si lasi timp de 2-3 minute.
  4. Separat, razi cascavalul, tai in bucati mici ceapa.
  5. Cand omleta s-a format, adaugi cascavalul si ceapa, pe jumatate din omleta, pliezi cealalta jumatate si obtii un portofel.
  6. Opresti focul si asezi omleta pe farfurie.
  7. Pofta buna!
Omleta dobrogeana


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Omleta dobrogeana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Omleta dobrogeana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.