Orez cu pulpa de porc - Retete Culinare

Orez cu pulpa de porc


Iti trebuie:
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 3 cani de orez m
  • 250 g pulpa de porc
  • condimente.
Pregatesti asa:
  1. Intr-un castron, pui la calit ceapa taiata marunt, pana devine sticloasa, dupa care adaugi apa, pui morcovul taiat marunt si carnea taiata bucatele mici.
  2. Lasi sa fiarba pe jumatate, dupa care adaugi orezul si condimentele si lasi la fiert la foc mic pana fierbe orezul.
  3. Mai amesteci din cand in cand.
  4. Pofta buna!
Orez cu pulpa de porc


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Orez cu pulpa de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Orez cu pulpa de porc" Orez cu pulpa de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
ALINA Nota: Retete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota Maxima Fara nota
SUPER OK!!!!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.