Chec cu gem - Retete Culinare

Chec cu gem


Iti trebuie:
  • 1/2 kg faina
  • 2 pliculete praf de copt
  • 250 g zahar
  • 6 oua mari
  • 250 ml ulei
  • 250 g gem de caise
  • 1 esenta rom
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 pachet zahar pudra cu aroma de vanilie.
Pregatesti asa:
  1. Separi galbenusurile de albus in vase diferite.
  2. Imparti zaharul in jumatate: o parte o pui in galbenus si cealalta parte in albus si le bati bine cu mixerul, fiecare separat.
  3. Imparti faina in doua si o incorporezi in cele doua vase, sub forma de ploaie pana se formeaza in fiecare vas cate o coca omogena.
  4. Prafurile de copt le stingi cu un pic de otet si le pui cate unul in fiecare vas.
  5. Iei separat din coca de albus 2-3 linguri de compozitie si o amesteci cu 2-3 linguri de gem de caise.
  6. Pui cate un pic din esenta de rom si zaharul vanilat in ambele compozitii.
  7. Ungi bine tavile si le tapetezi cu faina.
  8. Pui in tava compozitia de galbenus, in strat subtire pe fundul tavii apoi compozitia de gem la mijloc si, deasupra, cealalta compozitie.
  9. Pui tavile la copt in cuptorul incins bine.
  10. Cand este bine rumenit pandispanul, il tapetezi cu zahar pudra cu aroma de vanilie.
  11. Pofta buna!
Chec cu gem

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec cu gem "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec cu gem - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.