Deliciu cu urzici la cuptor - Retete Culinare

Deliciu cu urzici la cuptor


Iti trebuie:
  • 700 g urzici
  • 300 ml lapte
  • 100 g unt
  • 75 g pesmet
  • 125 g faina
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • 70 g orez
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti urzicile, le speli in mai multe ape si apoi le adaugi in apa fierbinte si le lasi sa fiarba circa 15 minute.
  2. Dupa fierbere, le scurgi si le lasi sa se raceasca, apoi le toci marunt.
  3. Orezul spalat il fierbi.
  4. Urzicile tocate le freci cu 75 g faina si apoi le pui intr-un vas in care ai pus untul si le calesti impreuna cu orezul.
  5. Adaugi zeama in care au fiert urzicile sau lapte, lei un vas bun pentru cuptor, il ungi cu unt si il tapetezi cu pesmet.
  6. Torni compozitia si dai vasul la cuptor.
  7. Deasupra pui ouale batute si apoi cascavalul ras.
  8. Tii vasul la cuptor pana se rumeneste budinca.
  9. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Deliciu cu urzici la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Deliciu cu urzici la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.