Ciorba de fasole cu afumatura - Retete Culinare

Ciorba de fasole cu afumatura


Iti trebuie:
  • 200 g fasole uscata
  • 200 g ceapa
  • 150 g costita afumata
  • 200 g varza
  • 25 g sare
  • 200 g orez
  • 150 g morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 80 ml ulei
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • un praf de piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti, speli si fierbi fasolea, dupa care, cand e gata, o treci prin sita.
  2. Separat, pui la fiert in 2 l de apa rece cu sare, zarzavatul curatat, spalat si taiat marunt.
  3. Cand este bine patruns, adaugi piureul de fasole si felioarele de costita afumata prajite in ulei.
  4. Lasi sa dea in clocot mic timp de 20 de minute, dupa care potrivesti gustul de sare si de piper.
  5. Servesti supa cu patrunjel verde tocat presarat deasupra.
  6. Pofta buna!
Ciorba de fasole cu afumatura

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de fasole cu afumatura "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Ciorba de fasole cu afumatura" Ciorba de fasole cu afumatura - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
capca1 Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale RomanestiRetete Traditionale RomanestiRetete Traditionale Romanesti Fara nota
si cu cele 200 de grame de orez ce facem ?




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.