Piept de pui cu garnitura de galuste - Retete Culinare

Piept de pui cu garnitura de galuste


Iti trebuie:
  • 400 g faina
  • 2 oua
  • 500 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura gogosari taiati marunt
  • 1 lingura ardei taiati marunt
  • 2 linguri smantana
  • ulei
  • apa
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Pregatesti asa:
  1. Speli carnea, o tai in cubulete mici si o adaugi in ceapa calita in ulei.
  2. Pui gogosarii, ardeii, tai si patrunjelul marunt.
  3. Adaugi si patrunjelul, condimentezi si adaugi cate un pic de apa pana se frige carnea.
  4. Din cele 400 g de faina, iei 1 lingura si o pui intr-un castronel, iar restul de faina il amesteci cu cele 2 oua, cu praful de sare si cu putina apa
  5. (aluatul sa nu fie nici moale, nici tare, de consistenta potrivita).
  6. Rupi cu lingurita aluatul in apa clocotita cu sare si lasi sa fiarba.
  7. Carnea fripta o scoti din ulei pe o farfurie.
  8. Din faina oprita, smantana, sare, un pic de apa si boia dulce, faci o compozitie fara cocoloase.
  9. Rui uleiul de la carne la foc mic si adaugi aceasta compozitie cu grija, amestecand mereu sa nu se prinda.
  10. Daca sosul e prea gros, adaugi apa cat sa dea un clocot si gata.
  11. Pofta buna!
Piept de pui cu garnitura de galuste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu garnitura de galuste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui cu garnitura de galuste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.