Paste cu telemea de oaie - Retete Culinare

Paste cu telemea de oaie


Iti trebuie:
  • 1 kg faina
  • 300 ml lapte
  • 3 oua
  • un varf de cutit de sare
  • 400 g paste
  • 1 - 2 linguri ulei
  • 400 g branza telemea de oaie
Pregatesti asa:
  1. Pui faina intr-un castron, iar la mijloc faci o adancitura, in care torni cate putin lapte caldut.
  2. Adaugi ouale, unul cate unul.
  3. Framanti bine aluatul.
  4. Daca este prea moale, mai adaugi faina, daca este prea tare, mai adaugi putin lapte.
  5. Trebuie sa iti iasa un aluat ca pentru taitei.
  6. Imparti aluatul in 7-8 bucati si il lasi sa se odihneasca timp de 30 de minute.
  7. Intinzi cu sucitorul foi subtiri, pe care le lasi la zvantat timp de 1 ora.
  8. Tai apoi cu cutitul bucati mari de foaie, pe care le pui in tavi la uscat (cu focul dat mic si cu usa deschisa).
  9. Scoti tavile din cuptor si sfarami foile in bucati de 4-5 cm.
  10. Poti pastra foile in cutii de carton sau in pungi de plastic, la loc uscat.
  11. Pui la fiert 1 I de apa, iar cand da in clocot, pui pastele si 1-2 linguri de ulei.
  12. Lasi sa fiarba timp de 2-3 minute.
  13. Scurgi pastele de apa, adaugi peste ele branza rasa si le lasi sa stea timp de 10 minute acoperite, apoi le servesti la masa.
  14. Pofta buna!
Paste cu telemea de oaie

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu telemea de oaie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu telemea de oaie - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.