Paste cu carne de vita - Retete Culinare

Paste cu carne de vita


Iti trebuie:
  • 500 g carne slaba de vita
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • piper
  • sare
  • 1 punga cu paste (spirale)
  • 1 lingura concentrat de legume
  • ulei
  • patrunjel verde tocat
Pregatesti asa:
  1. Speli carnea, o tai in bucati mai mici si o calesti in ulei fierbinte impreuna cu ceapa curatata si taiata marunt.
  2. Sarezi si piperezi, pui putina apa si, in timp ce fierbe, adaugi morcovul curatat si dat pe razatoarea mare, rosia decojita si taiata cuburi,  ardeiul curatat de cotor si de seminte, tocat marunt.
  3. Daca e cazul, adaugi apa si inabusi pana se inmoaie carnea si scade zeama.
  4. Adaugi pastele fierte si scurse, concentratul de legume, stingi cu apa si lasi sa mai fiarba timp de 5-10 minute, sa se amestece aromele si  gusturile.
  5. Mancarea o servesti presarata cu patrunjel tocat.
  6. Pofta buna!
Paste cu carne de vita

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu carne de vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu carne de vita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.