Spanac cu carne la cuptor - Retete Culinare

Spanac cu carne la cuptor


Iti trebuie:
  • 1,5 kg de spanac
  • 600 g carne de vita fara os
  • 50 g praz sau ceapa
  • 100 ml vin
  • 250 ml lapte
  • 1 ou
  • 1 albus
  • 20 g faina
  • nucsoara
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Tai in portii carnea, o inabusi intr-o cratita cu capac, cu putina apa, ulei, sare si 1 paharel de vin.
  2. Pe parcurs, adaugi prazul taiat.
  3. Spanacul, bine spalat, il pui la fiert in apa clocotita cu sare.
  4. Dupa fierbere, strecori spanacul, il storci bine si il tai putin.
  5. Amesteci spanacul cu nucsoara rasa, sos alb si ou.
  6. Pui amestecul in forma unsa si il fierbi in bain-marie, la cuptor, timp de 30 de minute.
  7. Servesti spanacul cu carnea si sosul.
  8. Pofta buna!
Spanac cu carne la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Spanac cu carne la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Spanac cu carne la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.