Lasagna delicioasa - Retete Culinare

Lasagna delicioasa


Iti trebuie:
  • 1 pachet foi lasagna
  • 500 g piept de pui tocat
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 cutie de pulpa de rosii
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • 3 linguri ulei
Pentru sos iti trebuie:
  • 100 g unt
  • 3 linguri faina
  • 1 I lapte
  • 300 g cascaval
  • piper alb
Pregatesti asa:
  1. Ceapa si morcovul le cureti si le toci marunt in robot.
  2. Pui legumele la calit impreuna cu 3 linguri de ulei.
  3. Cand sunt calite bine, pui carnea si amesteci pana ce se incorporeaza bine.
  4. Calesti la foc mic pana ce carnea este aproape gata.
  5. Adaugi o cutie de pulpa de rosii , condimentezi cu sare, piper si cimbru si lasi sa fiarba la foc potrivit.
  6. Sosul de carne nu trebuie sa fie apos.
  7. Intre timp, prepari si sosul alb asa: intr-o tigaie topesti untul fara sa il arzi.
  8. Pui faina in bloc si amesteci repede pana ce se incorporeaza.
  9. Cu ajutorul unui tel, amesteci, turnand laptele putin cate putin pana ce se formeaza un sos de consistenta smantanii.
  10. Apoi treci sosul prin sita pentru a indeparta eventualele cocoloase ramase.
  11. Sosul obtinut il amesteci la cald cu 1/2 din cascavalul ras si condimentezi cu sare si piper dupa gust.
  12. Fierbi apoi „al dente" foile de lasagna.
  13. Asezi pe fundul unei forme de yena, un strat de sos alb, apoi un rand de foi.
  14. Intinzi uniform si un strat de sos de carne si tot asa pana ce se umple forma.
  15. Deasupra trebuie sa ramana stratul de sos alb.
  16. Presari cealalta jumatate de cascaval si dai la cuptor pentru 40 de minute la foc potrivit pana ce se rumeneste frumos deasupra.
  17. Lasi sa se odihneasca timp de o ora.
  18. Pofta buna!
Lasagna delicioasa

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Lasagna delicioasa "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


3 Raspunsuri la "Lasagna delicioasa" Lasagna delicioasa - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
alina Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
foarte buna va multumesc nu am stiut sa o fac si vroiam sa o fac pt iubitul meu am facuto si a zis ca ie EXCELENTA Va multumesc

 
alina m. Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
am gatit-o si eu este super delicioasa.este f.buna si cu porc iar la sos trebuie neaparat sa pui un virf de cutit de nucsoara macinata.

 
Aly Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
Delicioasa O fac de foarte mult timp




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.