Omleta cu dovlecel si ciuperci - Retete Culinare

Omleta cu dovlecel si ciuperci


Iti trebuie:
  • 4 oua
  • 100 g branza telemea sau parmezan ras
  • 100 g ciuperci
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ceapa
  • 1 ardel
  • 1 lingura faina
  • putin ulei
  • 1 rosie.
Pregatesti asa:
  1. Intr-o tigaie larga, antiaderenta, pui putin ulei, in care calesti ceapa, ardeiul, dovlecelul si rosia, toate taiate rondele.
  2. Dupa ce s-au inmuiat putin, adaugi ciupercile si lasi sa scada la foc mic, acoperite.
  3. Bati ouale cu faina si cu branza rasa si le adaugi peste legume, avand grija sa se intrepatrunda.
  4. Acoperi cu un capac si coci omleta cu grija, la foc mic, fara sa amesteci.
  5. O intorci cu grija si pe cealalta parte, intre doua palete si o mai prajesti timp de 2-3 minute.
  6. Pofta buna!
Omleta cu dovlecel si ciuperci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Omleta cu dovlecel si ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Omleta cu dovlecel si ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.