Pandispan turcesc - Retete Culinare

Pandispan turcesc


Iti trebuie:
  • 4 oua
  • 250 g iaurt
  • 250 ml ulei
  • 500 g faina
  • 250 g gris
  • 250 g zahar
  • coaja de la o lamaie rasa
  • 1 praf de copt
Pentru serbet iti trebuie:
  • 5 cani apa
  • 1 kg zahar
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • fulgi de migdale
  • nuca de cocos
Pregatesti asa:
  1. Pui intr-o oala 5 cani de apa, 1 kg de zahar si zeama de la 1/2 lamaie si amesteci totul pana cand iese un sirop, lasand sa fiarba.
  2. Bati ouale spuma impreuna cu zaharul.
  3. Adaugi iaurtul, uleiul, grisul, faina, iar la sfarsit, coaja de lamaie si praful de copt.
  4. Compozitia obtinuta o torni intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
  5. Dai tava la cuptor, la foc potrivit si o lasi la copt, pana se rumeneste.
  6. Scoti apoi tava din cuptor si lasi sa se raceasca.
  7. Tai prajitura in forma dorita si, deasupra, torni serbetul caldut.
  8. Poti presara peste prajitura fulgi de migdale si nuca de cocos.
  9. Pofta buna!
Pandispan turcesc


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan turcesc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pandispan turcesc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.