Gogosele cu iaurt - Retete Culinare

Gogosele cu iaurt


Iti trebuie:
  • faina cat cuprinde
  • 500 g iaurt
  • 2 oua
  • 1/2 pachet drojdie
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • sare
  • zahar
  • coaja de la o lamaie rasa
  • ulei (circa 200 ml).
Pregatesti asa:
  1. Pui toate ingredientele intr-un castron (inclusiv faina cat cuprinde, sa iasa un aluat bun de intins), mai putin bicarbonatul de sodiu si uleiul.
  2. Dizoli bicarbonatul in putina zeama de lamaie.
  3. Framanti totul si, la sfarsit, mai framanti cu ulei.
  4. Nu lasi aluatul la dospit, intinzi apoi o foaie de 1 mm si tai patrate.
  5. Fiecarui patrat ii faci o taietura in mijloc, apoi iei doua colturi opuse si le introduci prin taietura facuta.
  6. Prajesti gogoselele in ulei incins.
  7. Le scurgi bine de ulei si le presari cu zahar pudra.
  8. Pofta buna!
Gogosele cu iaurt

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gogosele cu iaurt "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gogosele cu iaurt - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.