Bagheta umpluta cu carnati si cascaval - Retete Culinare

Bagheta umpluta cu carnati si cascaval


Iti trebuie:
  • 1 bagheta
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • 100 g cascaval sau branza telemea
  • 1 legatura marar
  • piper
  • sare
  • 1 lingura smantana
  • 2 carnati cabanosi
Pregatesti asa:
  1. Tai bagheta in doua parti egale si, cu un cutit bine ascutit (cu o lama mai lunga) scobesti miezul, in asa fel incat sa ramana circa 1 cm de miez pe langa coaja.
  2. Bati ouale cu smantana, adaugi cascavalul (sau branza telemea) ras pe razatoarea mare, mararul si ceapa tocata marunt, sare si piper dupa gust.
  3. Torni compozitia cu grija in painea scobita, dar numai pana la jumatate, pentru ca atunci cand adaugi carnatul sa nu dea pe dinafara.
  4. Dupa ce bagi carnatii in bagheta, umpli bucata de bagheta cu restul de compozitie si dai la cuptor pentru 20 de minute, la foc moderat pana se rumeneste.
  5. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bagheta umpluta cu carnati si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bagheta umpluta cu carnati si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.