Ciuperci cu aripioare de pui in sos de vin - Retete Culinare

Ciuperci cu aripioare de pui in sos de vin


Iti trebuie:
  • 1/2 kg aripioare
  • 300 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 100 g bacon
  • 150 ml ulei
  • 250 ml vin alb
  • 1 lingura margarina
  • 1 legatura patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Cureti si tai ceapa si o pui la prajit.
  2. Adaugi baconul taiat marunt si ciupercile taiate.
  3. Le lasi 10 minute sa se caleasca impreuna.
  4. In alta tigaie, pui 1 lingura de margarina sa se topeasca, adaugi aripioarele curatate si spalate, taiate in doua.
  5. Dupa ce s-au rumenit bine pe toate partile, le pui peste ceapa, torni si vinul si lasi sa fiarba totul la foc mic 15 minute.
  6. La final presari verdeata.
  7. Pofta buna!
Ciuperci cu aripioare de pui in sos de vin

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciuperci cu aripioare de pui in sos de vin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciuperci cu aripioare de pui in sos de vin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.