Musaca cu spanac - Retete Culinare

Musaca cu spanac


Iti trebuie:
  • 800 g cartofi
  • 200 g spanac
  • 150 g kaizer
  • 150 g cascaval
  • 150 g branza feta
  • 3 linguri pesmet
  • 2 catei de usturoi
  • 200 ml lapte
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita concentrat de legume.
Pregatesti asa:
  1. Tai kaizerul feliute si-l prajesti usor.
  2. Adaugi spanacul, bine spalat si-l lasi pana se inmoaie.
  3. Apoi, pui usturoiul pisat, cascavalul si branza feta, rase, 2 linguri pesmet si 1 lingurita concentrat de legume.
  4. Intr-o tava unsa pui un rand de cartofi felii, peste ei asezi amestecul format din spanac si branzeturi.
  5. Acoperi cu al doilea rand de cartofi felii, condimentezi si torni 200 ml lapte.
  6. Dai tava la cuptor pentru 35-45 de minute, pana se rumeneste deasupra.
  7. Pofta buna!
Musaca cu spanac

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca cu spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca cu spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.