Friptura de porc in sos de vin - Retete Culinare

Friptura de porc in sos de vin


Iti trebuie:
  • 1,5 kg carne de porc (cotlete, i m muschi si pulpa de porc tanar)
  • 5 cepe
  • 1 capatana de usturoi
  • 2 linguri de untura
  • 2 pahare de vin alb sec
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Cureti ceapa si usturoiul, le speli si tai ceapa rondele subtiri, iar usturoiul il toci.
  2. Asezi ceapa si usturoiul intr-o cratita, pui peste ele carnea presarata cu sare si piper si torni un pahar de apa.
  3. Acoperi cratita cu un capac si o lasi la foc mic, sa se inabuse carnea.
  4. La nevoie, mai adaugi cate putina apa fierbinte.
  5. Cand carnea este fripta pe jumatate, torni vinul si lasi carnea in continuare, la foc mic, pana ce este moale si bine patrunsa.
  6. Pofta buna!
Friptura de porc in sos de vin

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de porc in sos de vin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de porc in sos de vin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.