Pulpe de pui la cuptor - Retete Culinare

Pulpe de pui la cuptor


Iti trebuie:
  • 4 pulpe de pui
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 doza de bere (330 ml)
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita cu boia iute
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 varf cutit de cimbru
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Speli pulpele, le tai pe jumatate, apoi le freci bine cu un amestec de condimente (boia iute si dulce, cimbru, piper, sare, rozmarin).
  2. Torni ulei intr-o tava de cuptor, zeama de lamaie, apoi adaugi cateii de usturoi taiati felii.
  3. Pui pulpele, presari rozmarin si torni incet printre bucati toata berea.
  4. Acoperi vasul cu folie de aluminiu si dai la cuptorul incins timp de 1 ora.
  5. Dupa 3/4 ora, indepartezi folia si mai lasi tava la cuptor la foc mic, timp de 20 de minute, pana scade sosul.
  6. Pofta buna!
Pulpe de pui la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpe de pui la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pulpe de pui la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.