Piftie cu ceafa si legume - Retete Culinare

Piftie cu ceafa si legume


Iti trebuie:
  • 2 oua
  • 1 morcov
  • 1 gogosar
  • 100 g mazare verde
  • 600 g ceafa fiarta
  • 100 g porumb
  • 100 g castraveti murati
  • 100 g ciuperci
  • 2 I zeama de carne
  • 1 lingura de otet
  • 1/2 lingura piper boabe
  • 3 linguri praf de gelatina.
Pregatesti asa:
  1. Fierbi ouale tari, le racesti si le tai felii.
  2. Cureti morcovul si il tai rondele, gogosarul il tai felii subtiri si il fierbi in apa sarata timp de 10 minute impreuna cu mazarea.
  3. Apoi il lasi sa se scurga si sa se raceasca, dupa care il tai.
  4. Tai carnea fiarta felii subtiri, la fel si castravetii si ciupercile si adaugi porumbul.
  5. Imparti toate acestea in vase mici si le pui la frigider.
  6. Fierbi zeama de carne, condimentezi cu piper si cu otet, apoi amesteci totul cu praful de gelatina.
  7. Fierbi pana se ingroasa suficient.
  8. Strecori zeama si o pui peste carne si legume.
  9. Lasi piftia la inchegat timp de 3 ore.
  10. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piftie cu ceafa si legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piftie cu ceafa si legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.