Pasca cu branza si stafide - Retete Culinare

Pasca cu branza si stafide


Pentru aluat iti trebuie:
  • 750 g margarina
  • 120 g faina
  • 70 g zahar
  • 2 galbenusuri
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1 kg branza de vaci
  • 100 g unt
  • 9 galbenusuri
  • 200 g smantana
  • 200 g zahar
  • 150 g stafide
  • 2-3 linguri faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 esenta de vanilie
  • sare
Pregatesti aluatul asa:
  1. Freci galbenusurile cu zaharul, adaugi margarina, apoi faina si framanti un aluat omogen.
Pregatesti crema asa:
  1. Pasezi branza de vaci si o freci cu untul.
  2. Adaugi 8 galbenusuri, smantana, zaharul, faina, zaharul vanilat, esenta de vanilie, stafidele, un praf de sare si omogenizezi compozitia.
  3. Intinzi din 2/3 parti din aluat o foaie subtire pe care o asezi intr-o forma de tort unsa cu unt avand grija sa intinzi aluatul si pe peretii formei de tort.
  4. Torni crema peste aluatul din tava, o ungi cu galbenusul batut.
  5. Din aluatul ramas, faci un colacel pecare il asezi de jur-impreiurul foii din tava.
  6. Dai pasca la cuptor pentru 30 de minute.
  7. Pofta buna!
Pasca cu branza si stafide

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasca cu branza si stafide "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pasca cu branza si stafide - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.