Placinta cu zacusca de ciuperci - Retete Culinare

Placinta cu zacusca de ciuperci


Pentru aluat iti trebuie:
  • 400 g faina alba
  • 100 g margarina topita
  • 1/2 lingurita sare
  • 100 ml apa minerala
  • 1/2 lingurita otet
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1 borcan de 800 g de zacusca de ciuperci
Pregatesti asa:
  1. Intr-un bol, amesteci faina, sarea, margarina, paria rezulta un aluat sfaramicios.
  2. Adaugi treptat apa calduta in care ai pus otetul.
  3. Obtii astfel un aluat elastic, pe care il lasi sa se odihneasca la rece.
  4. Intinzi pe masa o foaie de aluat pe care o tai conform imaginatiei, in cercuri sau in patrate, dar sa fie maricele pentru ca se vor impacheta.
  5. Pe fiecare figurina, pui 1-2 linguri de zacusca, apoi le impaturesti si aduni marginile pentru a proteja umplutura.
  6. Intepi putin aluatul deasupra.
  7. Ungi o tava cu margarina pentru copt si gatit, pui placintelele si le dai la cuptor timp de 20-25 de minute.
  8. Cand s-au rumenit, scoti placintelele din cuptor si le servesti calde sau reci cu un fir de usturoi verde.
  9. Pofta buna!
Placinta cu zacusca de ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu zacusca de ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii  Placinta cu zacusca de ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.