Stufat de miel cu usturoi verde - Retete Culinare

Stufat de miel cu usturoi verde


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de miel
  • 5 legaturi de ceapa verde
  • 3-4 legaturi de usturoi
  • 1 lingura untura
  • ulei sau unt
  • 1 ceasca bors indoit cu apa
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Iei cate 4-5 legaturi de ceapa si de usturoi, fie in parti egale, fie mai multa ceapa si mai putin usturoi.
  2. Le cureti apoi, le speli si le oparesti.
  3. Dupa aceea, innozi fiecare fir in forma de opt, fie faci o coronita, invartind firul si impletindu-l.
  4. Le tragi putin in unt sau in untura si apoi le asezi peste carnea pregatita ca in cazul mielului cu spanac: carnea taiata in portii, o rumenesti intr-o cratita, pe foc, cu o lingura de unt, cu ceapa tocata marunt si, la urma, cu un praf de faina.
  5. Adaugi o ceasca de bors indoit cu apa.
  6. Sarezi, lasi sa fiarba putin stufatul, apoi il dai la cuptor pana scade.
  7. Pofta buna!
Stufat de miel cu usturoi verde

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Stufat de miel cu usturoi verde "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Stufat de miel cu usturoi verde - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.