Carne de miel cu sos de smantana si marar - Retete Culinare

Carne de miel cu sos de smantana si marar


Iti trebuie:
  • 1/2 kg muschi de miel
  • 1 cana de smantana
  • 2 linguri marar tocat
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli carnea, o stergi cu un prosop curat, o tai in felii groase pe care le pui in ulei incins.
  2. Cand carnea s-a albit, o scoti pe o farfurie, iar in uleiul ramas, adaugi smantana si faina desfacuta intr-o ceasca de apa calda.
  3. Pui feliile de muschi, le condimentezi, adaugi mararul si lasi sa fiarba totul la foc mic, acoperit.
  4. Servesti muschiul cu mamaliga calda.
  5. Pofta buna!
Carne de miel cu sos de smantana si marar

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Carne de miel cu sos de smantana si marar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Carne de miel cu sos de smantana si marar - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.