Rulada de miel umpluta cu carnaciori - Retete Culinare

Rulada de miel umpluta cu carnaciori


Iti trebuie:
  • pulpa de miel dezosata
  • 150 g ciuperci
  • 150 g carnaciori
  • 100 g costita afumata
  • 100 g cascaval
  • 100 g ceapa
  • 3 oua
  • 50 g pesmet
  • 50 g pasta de rosii
  • marar
  • 1 ardei iute
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Dezosezi pulpa de miel, o bati putin si o intinzi.
  2. Pentru umplutura, calesti ceapa in ulei fierbinte, pui ciupercile taiate, sarea, piperul si mararul.
  3. Cand compozitia s-a racit, pui 1 ou crud, carnaciorii si costita afumata, taiata cubulete, cascavalul si 2 oua fierte si date pe razatoare.
  4. Poti adauga si un ardei iute.
  5. Omogenizezi umplutura si o pui peste pulpa, rulezi si prinzi rulada cu scobitori sau o legi.
  6. O tavalesti prin pesmet si o pui la cuptor intr-o tava cu ulei.
  7. Din cand in cand, stropesti friptura cu grasimea din tava, ca sa se prajeasca pe ambele parti.
  8. Cand este gata, servesti rulada stropita cu pasta de rosii si frunze de verdeata.
  9. Pofta buna!
Rulada de miel umpluta cu carnaciori

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada de miel umpluta cu carnaciori "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada de miel umpluta cu carnaciori - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.