Drob de miel condimentat - Retete Culinare

Drob de miel condimentat


Iti trebuie:
  • maruntaiele unui miel
  • prapure de miel
  • 200 g carne de miel
  • 2-3 lingurite condimente pentru friptura de miel si pastrama
  • 100 ml ulei
  • 6 oua intregi
  • 10 fire de ceapa verde
  • 6 fire de usturoi verde
  • 10 fire de patrunjel verde
  • 8 fire de marar verde
  • piper
  • frunze de dafin
  • 1 lingura faina
  • 50 ml otet
Pregatesti asa:
  1. Speli intai maruntaiele si carnea cu apa foarte fierbinte, apoi le cureti de pielite si le mai speli inca o dala in apa fierbinte.
  2. Apoi toci fin carnea si maruntaiele si le asezi intr-o oala cu apa rece impreuna cu 50 ml de otet.
  3. Lasi sa stea circa 20 de minute, apoi clatesti carnea, tot cu apa rece si o pui la fiert cu boabe de piper si cu foi de dafin, dupa gust.
  4. Dupa ce s-a fiert bine, scoti carnea in strecuratoare si o lasi la scurs bine pana se raceste.
  5. Iei un tocator si mai toci carnea o data foarte marunt, cu cutitul.
  6. Pui in ulei incins ceapa si usturoiul tocate mai mare cu cutitul si le amesteci cu o spatula de lemn, cu putina sare, pana se inmoaie (circa 2 minute).
  7. Apoi adaugi si carnea tocata si 2-3 lingurite de condimente pentru friptura de miel si pastrama si mai lasi circa 5 minute pe foc.
  8. Opresti focul si lasi amestecul acoperit sa se raceasca.
  9. Bati ouale, adaugi o lingura de faina, putina sare, piper si verdeata.
  10. Iei o tava de copt, asezi prapurul peste tava unsa cu grasime si presarata cu faina, cu marginile in sus, sa cuprinda compozitia.
  11. Ungi prapurul cu putin ulei inainte de a pune compozitia.
  12. Pofta buna!
Drob de miel condimentat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Drob de miel condimentat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Drob de miel condimentat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.