Paine umpluta cu carnaciori si piept de pui - Retete Culinare

Paine umpluta cu carnaciori si piept de pui


Iti trebuie:
  • 1 paine mare coapta pe vatra
  • 2 bucati de piept de pui
  • 6 carnati cabanos
  • 4 linguri de smantana
  • 1 ceasca de vin alb
  • 2 lingurite vegeta
  • 1 ceasca de ulei
  • piper alb
Pregatesti asa:
  1. Tai partea de deasupra painii, ca un fel de capac, scoti miezul din partea de jos, avand grija sa nu se rupa coaja, apoi presezi usor miezul ramas.
  2. Tai pieptul de pui in bucatele, apoi adaugi piper si 2 lingurite vegeta, amesteci si lasi timp de 10 minute, ca sa prinda gust.
  3. Pui cubuletele de pui la prajit in ulei, iar cand sunt aproape gata, pui vinul la fiert.
  4. Adaugi smantana, amesteci si continui fierberea cateva minute, astfel incat sosul sa devina omogen.
  5. Tai carnatii in bucatele de 3 cm si ii crestezi in forma de X la ambele capete, apoi ii pui la prajit.
  6. Asezi puiul cu sosul alb in paine si aranjezi si carnatii deasupra.
  7. Pofta buna!
Paine umpluta cu carnaciori si piept de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paine umpluta cu carnaciori si piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paine umpluta cu carnaciori si piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.