Iepure cu sos de rosii - Retete Culinare

Iepure cu sos de rosii


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de iepure
  • 1 l suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 lamaie
  • putin unt.
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de iepure si o pui in apa rece cu sucul de la o lamaie.
  2. O lasi cam 1 ora, dupa care iei carnea si o pui intr-o oala, adaugi un pahar de vin si amesteci.
  3. Cand a scazut aproape tot vinul, iei carnea si o pui in farfurie.
  4. Speli oala, pui putin ulei, jumatate de ceapa taiata marunt si carnea pregatita mai devreme.
  5. Dai oala pe foc si amesteci pana cand ceapa se inmoaie si carnea devine usor aurie.
  6. Scoti carnea si adaugi sucul de rosii, lasand sa fiarba pana acesta incepe sa se ingroase.
  7. Adaugi carnea de iepure si lasi sa fiarba inca putin.
  8. Pofta buna!
Iepure cu sos de rosii

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Iepure cu sos de rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Iepure cu sos de rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.