Ciorba de miel cu macris - Retete Culinare

Ciorba de miel cu macris


Iti trebuie:
  • carne de miel
  • 2-3 l apa
  • 1 ceapa
  • 1/4 kg frunze de macris
  • sare
  • 1 lingura orez
  • 1 galbenus ou
  • 200 g smantana.
Pregatesti asa:
  1. Carnea o pui la fiert in apa cu putina sare, apoi adaugi ceapa tocata marunt.
  2. Speli frunzele de macris, le speli, le rupi cozile si le tai fideluta, bucati putin mai late, apoi le pui sa fiarba impreuna cu carnea.
  3. In 40 de minute, carnea de miel si macrisul vor fi fierte.
  4. Macrisul are acreala lui naturala, care da un gust foarte placut ciorbei in combinatie cu carnea de miel.
  5. Poti adauga 1 lingura de orez ca sa fie ciorba mai deasa.
  6. Cand toate sunt fierte, iei oala de pe foc si, fierbinte, o dregi cu galbenus de ou amestecat cu smantana.
  7. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de miel cu macris "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de miel cu macris - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.