Prajitura cu piscoturi si crema de iaurt - Retete Culinare

Prajitura cu piscoturi si crema de iaurt


Iti trebuie:
  • 1 pachet de piscoturi de sampanie
  • 1/2 l frisca ( smantana indulcita dupa gust )
  • 1 l iaurt
  • 5 linguri zahar farin
  • 3 plicuri gelatina pentru crema
  • 2 plicuri gelatina pentru ornat
  • 200 g fructe de padure
Pregatesti asa:
  1. Tapetezi o tava mare cu piscoturi.
  2. In timp ce se inmoaie gelatina in apa ( 3 plicuri ) , conform instructiunilor de pe plic, amesteci iaurtul, frisca si inca 5 linguri de zahar farin.
  3. Incorporezi si gelatina usor.
  4. Torni acest amestec peste piscoturi.
  5. Dupa ce s-a inchegat putin, pui peste aceasta crema fructele de padure.
  6. Peste fructe, torni gelatina oprita pentru ornat, preparata si ea dupa instructiunile de pe plic.
  7. Lasi prajitura cateva ore la rece, pentru a se inchega.
  8. Pofta buna!
Prajitura cu piscoturi si crema de iaurt

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Prajitura cu piscoturi si crema de iaurt "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Prajitura cu piscoturi si crema de iaurt" Prajitura cu piscoturi si crema de iaurt - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Vica Sirbu Nota: Retete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota MaximaRetete de Prajituri - Nota Maxima Fara nota
Excelenta !!! Si extrem de usoara !




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.