Oua rosii 2 - Retete Culinare

Oua rosii 2


Iti trebuie:
  • 10 oua ecologice
  • cojile a 4 cepe rosii
  • cateva feliute de sfecla rosie
  • 1/4 l bors
  • 1/4 l otet
  • un varf de lingurita de sare
  • cateva frunzulite pentru decor
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas, pui la fiert circa 1/2 I apa peste care adaugi cojile de ceapa si de sfecla rosie, 1/4 l otet (sau bors) si un varf de lingurita de sare.
  2. Acest amestec il fierbi circa 1/2 ora pentru a se colora apa in rosu.
  3. Intre timp, speli bine ouale, aplici pe fiecare ou cate o frunzulita si infasori oul in cate o bucatica de material subtire si legi strans pentru ca frunzulita aplicata sa stea cat mai lipita de ou.
  4. Scoti cojile de ceapa si de sfecla rosie din vasul cu solutia preparata si introduci ouale pe care le fierbi apoi cateva minute ( pana la colorarea in rosu si suficient cat sa fie ouale fierte).
  5. Pofta buna!
Oua rosii 2

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Oua rosii 2 "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Oua rosii 2 - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.