Miel la gratar condimentat - Retete Culinare

Miel la gratar condimentat


Iti trebuie:
  • 1 kg pulpa de miel
  • 2 cepe
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingurita rasa de cimbru uscat
  • 1 lingurita rasa de scortisoara
  • 1 lingurita rasa de piper macinat
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 100 ml ulei de masline
  • 4 rosii
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Tai carnea de miel in bucati de circa 5-6 cm, o speli usor si o pui intr-un castron.
  2. Pui peste carne cimbrul, scortisoara si piperul macinat, apoi presari carnea cu sare.
  3. Adaugi vinul, uleiul de floarea soarelui si 2-3 catei de usturoi tocat.
  4. Dai castronul la rece de pe o zi pe alta (24 h).
  5. Scoti bucatile de carne de la marinata, le scurgi bine si le pui pe gratarul incins.
  6. Frigi carnea, cate 1-2 minute pe fiecare parte, pana se rumeneste bine, apoi o freci cu catei de usturoi.
  7. Cand feliile de carne sunt gata, le stropesti cu ulei de masline si pui peste ele amestecul de rosii tocate, sare si un praf de piper.
  8. Servesti carnea de miel cu garnitura facuta din sos de usturoi, frecand usturoiul pisat cu sare si cu ulei de masline adaugat separat.
  9. Pofta buna!
Miel la gratar condimentat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Miel la gratar condimentat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Miel la gratar condimentat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.