Friptura de miel inabusita in vin - Retete Culinare

Friptura de miel inabusita in vin


Iti trebuie:
  • 1 kg carne cu os de miel
  • 400 g arpagic
  • 200 g usturoi
  • 150 g masline verzi
  • 100 ml ulei
  • 1 pahar vin
  • 300 g rosii
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • verdeata
Pregatesti asa:
  1. Tai carnea in bucati egale, le speli si le prajesti in ulei, apoi le pui intr-o cratita cu putina apa si ulei si le dai la cuptor.
  2. Pe parcurs, adaugi usturoiul taiat rondele, rosiile curatate si taiate in sferturi, sarea, piperul, vinul si maslinele fara samburi.
  3. Spre sfarsit, adaugi faina si arpagicul si lasi sa fiarba inabusit, apoi presari verdeata.
  4. Pofta buna!
Friptura de miel inabusita in vin

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de miel inabusita in vin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de miel inabusita in vin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.