Mancarica de spanac cu ciocanele de pui - Retete Culinare

Mancarica de spanac cu ciocanele de pui


Iti trebuie:
  • 1 kg stevie
  • 1 kg spanac
  • 1 ceapa mai mare
  • 4-5 ciocanele de pui
  • 3 oua
  • pasta de rosii
  • 4-5 graunti de usturoi
  • 1-2 linguri faina
  • 100 ml ulei
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli bine spanacul si dragaveiul si le pui la fiert in apa fiarta cu sare.
  2. Intre timp, pui ceapa impreuna cu ciocanele la prajit in 100 ml ulei.
  3. Dupa ce au fiert spanacul si stevia, le scurgi si le pasezi in strecuratoare cu lingura de lemn.
  4. Pui verziturile peste ceapa si carne, acoperi cu apa si lasi pe foc sa scada apa.
  5. Pui putina apa intr-un castron cu faina, amesteci bine sa nu se faca cocoloase, adaugi pasta de rosii si pui compozitia in cratita.
  6. Adaugi si oualele batute bine, mai lasi timp de 10-15 minute pe foc, iar la final, pui grauntii de usturoi.
  7. Servesti mancarica cu un ou ochi.
  8. Pofta buna!

Mancarica de spanac cu ciocanele de pui


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de spanac cu ciocanele de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de spanac cu ciocanele de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.