Gaina inabusita in vin - Retete Culinare

Gaina inabusita in vin


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de gaina
  • 40 g faina
  • 20 g usturoi
  • 60 g bulion
  • 5 g boia de ardei
  • 9 g piper
  • 100 ml ulei
  • 150 gceapa
  • 200 ml vin alb
  • 150 g rosii
  • 3 g cimbru
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Cureti gaina, o speli, o transezi, o sarezi, dai carnea prin faina si o prajesti in ulei bine incins, alaturi de ceapa taiata in rondele si usturoiul tocat marunt.
  2. Adaugi bulionul desfacut cu vin, piperul, cimbrul, boaiua de ardei si sarea.
  3. Adaugi apoi feliile de rosii (fara pielite si samburi) si le mai lasi sa dea intr-un clocot mic  timp de 20 de minute sau le poti pune intr-un vas care  merge la cuptor, unde le mai lasi circa 40-50 de minute.
  4. Pofta buna!
Gaina inabusita in vin


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gaina inabusita in vin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gaina inabusita in vin - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.