Desert cu branza de vaci - Retete Culinare

Desert cu branza de vaci


Iti trebuie:
  • 750 g branza de vaci
  • 5 oua
  • 8 linguri cu zahar
  • 250 g smantana
  • 3 linguri cu lapte praf
  • 3 linguri cu faina de grau   
  • 100 g unt
  • 150 g stafide
  • esenta de rom   
  • coaja de lamaie
  • sare.   
Pregatesti asa:
  1. Branza bine scursa de zer, o zdrobesti bine cu furculita si adaugi 1 lingurita de sare.
  2. Galbenusurile le bati cu zaharul pana acesta se topeste, apoi le adaugi in compozitia de branza.
  3. Adaugi laptele praf, smantana, untul topit, aromele, faina, jumatate din stafide.
  4. La sfarsit, adaugi albusurile batute spuma si omogenizezi compozitia.
  5. Ungi o tava rotunda cu margarina si o tapetezi cu faina, pui toata compozitia, nivelezi, iar deasupra pui restul de stafide.
  6. Dai la copt, la foc moderat pentru 30-35 minute.
  7. Dupa ce s-a racit, o rastorni pe un platou si o portionezi.
  8. Pofta buna!
Desert cu branza de vaci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Desert cu branza de vaci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Desert cu branza de vaci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.